Auta Antti! – ja Antti auttaa!

Auta Antti! on yksi menestyneimmistä suomalaisista podcast-ohjelmista. Kerromme tässä postauksessa, mistä ohjelmassa on kyse ja minkä vuoksi Auta Antti! kannattaa ehdottomasti valita omalle kuuntelulistalle.

Auta Antti! A ja O

Auta Anttia! luotsaa suosittu suomalainen näyttelijä Antti Holma. Ohjelmaa julkaistiin 2018-2019, mutta siitä pääsee toki nauttimaan edelleenkin RadioPlayssa tai Spotifyssa, vaikka useamman kerran per jakso, jos siltä tuntuu. Ohjelman idea on yksinkertainen mutta toimiva. Ohjelmassa Antti nimittäin vastailee lukijoidensa hänelle postaamiin ongelmiin New Yorkista käsin. New Yorkissa hänen tukikohtanaan toimii hänen kotoaan löytyvä komero, mikä tuo ohjelmaan oman mielenkiintoisen pilkahduksensa. Jo Antin ajatteleminen komerossa etsimässä ratkaisua kuuntelijoidensa ongelmiin saa hymyn huulille. Parhaisiin kohtiin on mahdollista niin halutessaan palata yhä uudelleen!

Plussat

Auta Antti! -ohjelman ehdoton plussa on Antti Holma itse. Hän uskaltaa heittäytyä ohjelmassa aivan erityisellä tavalla. Samalla hän esiintyy ohjelmassa omana itsenään omia elämänkokemuksiaan peilaten. Omien henkilökohtaisten kokemusten jakaminen kuulijoille on tämän ohjelman suola. Samalla Antti osaa kuitenkin ajatella asioita myös oman itsen ulkopuolelta ja käsitellä hyvin monenlaisia ongelmia. Moni naiskuuntelija on sitä mieltä, että aivan erityisen ihanaa tässä ohjelmassa on puhujan ääni ja se, että ohjelma nostaa hymyn huulille. Kukapa meistä ei joskus kaipaisi pientä piristystä ja silloin Auta Antti! on oikea valinta!

Ohjelman ehdoton plussa on sen hauskuus ja syvällisyys. Harva ohjelma onnistuu olemaan yhtaikaa näitä molempia, mutta Auta Antti! onnistuu ja tekee sen ainutlaatuisella tavalla. Monen mielestä Auta Antti! Tarjoaa erinomaista vertaistukea ja jopa omanlaistaan terapiaa. Auta Antti! onkin erityisen hyvä valinta silloin, kun tuntuu, ettei elämässä oikein ole mitään, mistä iloita ja tarvitset elämääsi pilkahduksen huumoria.

Podcastien etuna on juuri se, että ne ovat käytössäsi juuri silloin, kun niitä eniten tarvitset. Aseta vain kuulokkeet korville, asetu mukavaan asentoon ja aloita kuuntelu. Luurien ansiosta kuuntelu onnistuu jopa ruuhkabussissa ilman, että häiritset muita matkustajia. Näin voit käyttää aikasi monin verroin hyödyksi ja iloksi ja oppia Antilta uusia näkökulmia vaikkapa työmatkan aikana.