Elämäniloisesta blogistamme

Tervetuloa elämäniloa tihkuvaan blogiimme! Tässä blogissa tutustutaan muun muassa podcasteihin, jotka voivat parhaimmillaan tarjota kuuntelijoille jopa virtuaalista vertaistukea ja tuoda elämään pilkahduksen elämäniloa silloinkin, kun elämä tuntuu muutoin melko synkältä. Blogimme käsittelee myös elämän syvällistä tutkimista ja pohdiskelua sekä meditaatiota, jonka avulla on mahdollista saavuttaa aivan uudenlainen mielenrauha. Olemme sitä mieltä, että tänä kiireisenä ja stressaavana aikakautena on erityisen tärkeää tutkiskella omaa henkistä hyvinvointia ja pyrkiä sen edistämiseen itselle parhaiten sopivin keinoin.

Tutustu elämänmyönteisiin podcasteihin

Podcastit ovat siitä hyviä, että keskustelupalstojen tapaan ne ovat käytettävissä juuri silloin, kun kaipaat vertaistukea, pientä piristystä päivään tai mahdollisuutta keskustella sinua kiinnostavista asioista.

Moni haluaa keskustella esimerkiksi ajankohtaisista rikoksista ja esimerkiksi keskustelupalstat antavat tähän oivallisen tilaisuuden anonyymiteetin turvin. Esimerkiksi uutisissa näkyvät otsikot vakavista rikoksista voivat jäädä pitkäksi aikaa pyörimään mielen perukoille. Tällöin on tärkeää saada purkaa tilanteen aiheuttamia tunteita toisten kanssa. Joskus myös tiedon saaminen tapahtuneesta voi auttaa käsittelemään tilannetta.

Auta Antti! on oivallinen podcast tarvitessasi vertaistukea ja halutessasi kuunnella elämänmyönteistä podcastia. Löydät lisätietoa Auta Antti! -ohjelmasta aihetta käsittelevästä postauksestamme. Vaikkei Auta Antti! -ohjelmaa enää julkaistakaan, ei hätää, sillä jo julkaistuista ohjelmista pääsee edelleenkin nauttimaan RadioPlayn tai Spotifyn kautta. Auta Antin lisäksi tarjolla on myös monia muita kuunteluohjelmia, jotka auttavat näkemään asioita hyvin erilaisista näkökulmista käsin. Tällaisten ohjelmien kuuntelu avartaa omaa ajattelua, ja kannustammekin lukijoitamme tutustumaan erilaisiin kuunteluohjelmiin!

Elämäniloa

Blogimme tärkein tavoite on elämänilon välittäminen ruudun toiselle puolelle. Tarjoammekin vinkkejä kadonneen elämänilon uudelleen löytämiseen ja myönteisen elämäntavan ylläpitämiseen. Pysy kuulolla ja nappaa parhaat vinkkimme talteen! Toivomme, että otat osaa blogimme ympärillä pyörivään keskusteluun ja autat omalta osaltasi viemään eteenpäin elämänilon ilosanomaa!